Eurovision 2012 | Raluca Ocneanu – Time is on my side

2
1,292 vizualizari

Eurovision 2012 | Finala Nationala

Time is on my side este piesa pe care a propus-o Raluca Ocneanu pentru Eurovisionul din acest an. Piesa a trecut de etapa selectiilor preliminare si o vom putea asculta si vota pe 10 martie in Finala Nationala. Lista completa a pieselor ajunse in finala o puteti gasi aici.

Voteaza Raluca Ocneanu si piesa Time is on my side si pe Pagina Oficiala de Facebook daca vrei ca aceasta piesa sa reprezinte Romania la Baku.

http://www.youtube.com/watch?v=1EIaCIpM6Eg

Raluca Ocneanu – Time is on my side (Compozitor si textier: Mihai Alexandru)

Eurovision 2012 | Preselectia Nationala | Lista pieselor in Finala Eurovision 2012

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

2 COMMENTS

  1. Ok. Am glumit atunci când am vorbit de prelucarea vocii. Pâna la urmă era vorba de o cântare live. Concluzia? Iată cum o piesă cu un bun potențial asumă din start un mare procent de nereușită doar datorita unei neinspirate alegeri a unei voci incapabile să o susțină la adevărata ei valoare. Păcat!

  2. O piesa splendidă, în mod cert un viitor șlagar dar, din punctul meu de vedere oarecum nefinalizata în mod special cu referire la modul în care este susținută partitura vocală. Timbrul e prea sec pentru acest gen de piesă, La înregistrare și masterizare ar fi trebuit evidențiați, cred ca este cât se poate de evident pentru toată lumea, formanții inferiori ai vocii astfel încat aceasta sa devina mult mai calda și mai patrunzătoare. Ar mai trebui niște tremollo pe ici pe colo, chiar si niste efecte de voce telefonică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here