Eyes Wide Shut Party | Revelion 2013 @ Metropolitan Club & Events

0
1,286 vizualizari

Eyes Wide Shut Party | Revelion 2013 @ Metropolitan Club & Events

Revelionul 2013 se petrece la Metropolitan Club & Events care a pregatit pentru seara de 31 decembrie 2012 petrecerea totala. Toata lumea buna a Bucurestiului va fi prezenta la “Eyes Wide Shut – New Year’s Eve Party” unde toti cei invitati vor spune impreuna “Bun venit” lui 2013. Pentru ca  vorbim de multa muzica buna dar mai ales live, de artisti desavarsiti, doua scene, un cadru de film, modern si in acelasi timp enigmatic, de multe alte surprize si bineinteles, de un meniu de exceptie … vorbim de, cu siguranta, “cea mai tare petrecere de Revelion din capitala“.

Daniel Lazar alaturi de bandul sau, Lora si Dan Badea vor fi acolo si se vor ocupa de partea de entertainment a intregii nebunii pentru ca totul se va transforma intr-o nebunie. Ceea ce se pregateste echipa de la Metropolitan Club & Events pentru “Eyes Wide Shut – Revelion 2013″ va naste exact genul de petrecere pe care nu trebuie sa o ratezi fiindca, dupa aceea, povestile nu vor putea suprinde in totalitate atmosfera si tot ceea ce se va fi intamplat.

Accesul este pe baza de invitatie iar pretul meniului de 89 de euro / persoana.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de telefon 0731.039.307 sau 0727.734.097 sau direct pe adresa de email contact@metropolitan-events.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.revelionmetropolitan.info dar si pe site-urile oficiale ale artististilor (www.lazardaniel.ro / www.loratoday.com). Parteneri: Urban.Ro, iConcert.Ro, IndustriaMuzicala.Ro, BestMusic.Ro, YabbMusic.Ro, HighSound.Ro, HotCity.Ro, MusicIsLife.Ro, Hipnotizat.Ro, SuperMuzica.Net.

Adresa: Soseaua Pipera nr. 48
Telefon: 0727 734 097 / 0731 039 307
Email: contact@metropolitan-events.ro
Web: www.revelionmetropolitan.info / www.metropolitan-events.ro

Eyes Wide Shut Party | Revelion 2013 @ Metropolitan Club & Events

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here