“Fantasia” este noul single al lui Dony

0
1,197 vizualizari

"Fantasia" este noul single al lui Dony

La doar cateva luni de la lansarea piesei “Passion”, Dony, celebrul artist si producator al labelului 1ArtistMusic revine cu un nou single, compus, ca si celelalte piese de pana acum (incepand cu “Hot Girls”)  impreuna cu Laurentiu Duta.

Noul single Dony schimba un pic registrul muzical si trece de la dance-house-ul de pana acum la usoare influente reggae. Piesa se numeste “Fantasia” si reprezinta o  poveste de dragoste neimplinita. Melodia surprinde unicul si singurul momentul al intalnirii celor doi tineri indragostiti. Versurile descriu sentimentul de iubire ce il poarta pentru ea, desi s-au vazut o singura data.

Cu toate acestea, el ramane profund dezamagit din cauza faptului ca ea a ales sa-l paraseasca. In inima si sufletul lui are loc un “razboi” interior si care se incheie cu speranta si dorinta ca o va mai intalni vreodata pe “fantasia”.

Sursa: Comunicat de Presa 1Artist Music / Victor Dulu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here