Fenomenul LaLa Band a implinit trei ani

0
1,720 vizualizari

Fenomenul LaLa Band a implinit trei ani

Trupa LaLa Band a implinit 3 ani de la infiintare. “De trei ani, ne traim in fiecare zi visul. Au fost trei ani plini de clipe de neuitat, experiente inedite, visuri implinite. Am cunoscut oameni minunati, ne-am facut noi prieteni si am descoperit o generatie de visatori si luptatori! Va iubim!”, au spus Criss si Vlad.

Cristina Ciobanasu, Vlad Gherman, Alina Eremia, Dorian Popa, Sore Mihalache, Raphael Tudor, Alexia Talavutis, Dima Trofim, Ana Baniciu, Bubu Cernea, Gabi Ciocan si Alex Nicolae sunt cei 12 tineri care au facut senzatie la festivaluri peste hotare, au umplut salile de spectacole in toate orasele in care au concertat si acum sunt idolii unei generatii.

De trei ani suntem LaLa! Au fost trei ani magici, absolut minunati, pentru care le multumim tuturor fanilor nostri, care au fost alaturi de noi inca din prima clipa! Suntem LaLa Forever!”, au spus Alina si Dorian.

Din 2011, peste 150.000 de fani din tara si de peste hotare au venit sa-si vada si sa-si intalneasca idolii la concerte si in cele patru turnee nationale pe care LaLa Band le-a sustinut. Trupa a lansat 5 albume, alaturi cu Media Pro Music: LaLa Xmas Songs, LaLa Love Songs, LaLa Summer Love si LaLa DanceLaLa Love Stories 2 si LaLa Love Forever, material care contine doar piese originale.

Albumele s-au bucurat de un succes deosebit, in 2012, LaLa Band primind si Discul de Aur pentru cel mai bine vandut album al anului. Doua dintre spectacolele formatiei din 2012 au facut  istorie, fiind declarate evenimentele anului 2012 de catre Radar de Media, o importanta publicatie online dedicata consumatorilor de media. Showurile LaLa Band au surclasat astfel concertele lui Lady Gaga si Red Hot Chilli Peppers din Bucuresti! In plus, tinerii din LaLa Band au jucat si in serialul “Pariu cu viata”, difuzat pe Pro TV, lider incontestabil de audienta inca de la lansare, care a avut patru sezoane. In prezent, membrii LaLa Band fac parte din distributia telenovelei “O noua viata”, difuzata pe Acasa TV, de luni pana joi, de la 20:30.

Mai mult decat atat, trupa LaLa Band a reprezentat o umbrela si o rampa de lansare pe plan solo pentru multi dintre membrii sai. Astfel, Criss si Vlad (ONE), Alina Eremia, Sore, Dorian Popa si Ana Baniciu au, in paralel cu LaLa Band, proiecte solo ce se bucura de un feedback excelent.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here