Fly Project sunt nominalizati la Best Group la Romanian Music Awards 2011

0
1,096 vizualizari
Fly Project sunt nominalizati la Best Group la Romanian Music Awards 2011
Fly Project sunt nominalizati la Best Group la Romanian Music Awards 2011

Desi v-au spus Goodbye de atatea ori in ultimile luni, trupa Fly Project dovedeste inca o data ca nu va parasi topurile si preferintele voastre! Nominalizati pentru Best Group la Romanian Music Awards 2011, Dan si Tudor se pregatesc sa va intalneasca in orasul in care si-au petrecut o lunga perioada de timp, Brasov, pe 16 Septembrie.

Single-urile lor au fost cantate in cluburile din toata lumea, ajungand chiar pe primul loc al unor radiouri celebre ca Europa Plus (cel mai mare si popular radio din Rusia). Cel mai recent clip, Goodbye, se bucura de prezenta actorului Sebastian Papaiani, care a declarat ca este mereu o bucurie pentru el sa ajute tineri talentati. Concertele i-au dus pe cei doi pe aproape toate continentele lumii, de la petreceri nebune pana la evenimente exclusiviste, in prezenta unor personalitati ca premierul rus Vladimir Putin, cantaretul american Flo Rida sau fotbalistul Roberto Carlos.

Toate acestea sunt doar preambulul succesului viitor, ce a inceput cu nominalizarea la Best Group, pentru care ii puteti vota accesand linkul http://rma.1music.ro/ si va continua cu single-ul cu accente exotice pe care il vor lansa in curand.

Alaturi de ei veti putea vota pentru alti artisti preferati de-ai vostri, cum sunt: Corina, Amna, Iris, Play&Win, Akcent, INNA, Alex Velea, Connect-R, Ellie White, Crush & Alexandra Ungureanu, Keo, Zero si Radio Killer.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here