Glance featuring Mandinga – Cinema

0
1,141 vizualizari

Glance featuring Mandinga - Cinema

Cinema” este cel mai nou single al celor de la Mandinga, o piesa inregistrata alaturi de Glance. Colaborarea in premiera dintre Glance si Elena a avut super rezultate, vocile celor doi se completeaza perfect, iar piesa e numai buna de ascultat tare in boxe.

“Cinema e o piesa cu o poveste in care cred ca ne regasim cu totii, o piesa sensibila pe care simti nevoia sa o asculti pe repeat, cel putin noua asa ni se intampla :). Glance e un artist super talentat, are un vibe aparte, este original si atunci proiectul nostru a iesit pe masura. Sper sa va placa si sa o cantam cat de curand impreuna, in concerte”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Glance, unul dintre cei mai prolifici artisti romani, a lansat  sase piese in ultimul an (alaturi de Elena – Ecou, Ami – Trumpet Lights, Crush si Alexandra – Iubire de-o vara, etc), este in top 5 cei mai difuzati artisti pe radiouri si de cand a intrat in top, anul trecut in septembrie, s-a lipit bine de clasamente si a ramas acolo de peste 1 an de zile.

“Cu sprijinul Kazibo Music am lansat foarte multe piese in ultimul an si am cautat in permanenta o piesa, The One! Cinema este acel single, o piesa de dragoste cu un mesaj intens, o situatie in care ne putem regasi cu totii la un moment dat. Ne-am dorit o voce care sa dea sensibilitate si emotie refrenului, iar Elena Ionescu a reusit perfect. Speram sa va placa cel putin la fel de mult cat ne place si noua”, a declarat Glance.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here