Gloria Melu si Oana Stancu – Drumul de la Allegretto la La-La Band

1,667 vizualizari

La 8 ani cantau pentru romanii din Chicago, au mers in nenumarate turnee iar la 14 ani se pot lauda ca au cantat, alaturi de “Allegretto”, pe numeroase scene ale lumii.

La-La Band
La-La Band

Gloria Melu si Oana Stancu au facut un pas important in cariera lor si, din aceasta vara, s-au alaturat trupei “La-La Band”, band care a semnat un contract cu Media Pro Music. Colege si prietene inca din copilarie, de pe vremea cand isi incepeau cariera la “Allegretto”, Gloria si Oana sunt indragostite de … muzica.

Pe langa pasiunea pentru cantat Gloria Melu adora sa schieze, face karate si iubeste marea. A inceput sa cante la 5 ani iar in primul ei turneu alaturi de “Allegretto” si-a pierdut pasaportul. S-a indragostit de India si isi doreste ca “La-La Band” sa ajunga sa cucereasca intreaga lume. “Sa fiu parte din “La-La Band” e cu totul altceva. In “Allegretto” canta toata lumea acelasi lucru, aici suntem fiecare cu personalitatea si vocea  lui. Piesa noastra, “Stage of Joy”, pe care o ascult in fiecare zi, are un sound inedit, foarte fresh, pop-rock”, spune Gloria.

La-La Band
La-La Band

Colega ei de trupa, Oana Stancu avea 5 ani cand a sustinut primul ei spectacol pe scena de la … gradinita. De atunci muzica a devenit pasiunea ei. La cei 18 ani ai sai, Oana este eleva la Scoala Centrala, ii iubeste pe cei de la Queen si, evident, este cel mai mare fan “La-La Band” trupa din care face parte. “Ce mi se intampla acum este genial. Inca de cand am inceput cu “Allegretto” mi-am dorit sa fac parte dintr-o trupa pop-rock, sa cant piese grele si urc pe scena. Acum este un vis devenit realitate, dar nimic nu m-a pregatit pentru emotiile pe care le-am avut cand am cantat “Stage of Joy”, o piesa de care cu siguranta se va vorbi in aceasta vara.”

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here