Guess Who este vedeta celei mai noi campanii motivationale a celor de la Tech School

0
1,351 vizualizari

Guess Who este vedeta celei mai noi campanii motivationale a celor de la Tech School

Guess Who este personajul principal al celei mai noi campanii TV pentru Tech School, programul educational inovator initiat de UPC Romania, ce se adreseaza copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 19 ani, pasionati de tehnologie. Artistul apare in spot-ul publicitar de promovare Tech School, spot in care s-a alaturat copiilor atrasi de cele mai interesante domenii ale viitorului – astronomie, robotica si programare. Guess Who ii incurajeaza si indeamna pe toti copiii si tinerii pasionati de tehnologie sa isi urmeze visul si sa isi inscrie ideile de proiecte pe platforma TechSchool.ro. Astfel, ei vor avea sansa de a se numara printre cei trei castigatori ale caror idei vor fi transformate in realitate. Totodata, copiii si tinerii care inscriu idei de proiecte pe Tech School pot castiga un premiu special – un loc in tabara de vara NASA. in plus fata de marile premii, participantii care inscriu proiecte pana pe 27 iulie 2012 vor avea oportunitatea de a merge intr-o tabara de vara unde vor intalni alti copii pasionati de tehnologie, vor lua parte la jocuri interactive si ii vor cunoaste personal pe mentorii Tech School, care ii vor motiva si sfatui cum sa isi dezvolte proiectele. Guess Who va fi si el prezent in tabara Tech School, pentru a-i inspira pe copii.

„Sustin Tech School pentru ca reprezinta acel gram de noroc de care copiii si tinerii talentati si creativi din Romania au nevoie pentru a-si transforma visele in realitate. Tech School le asigura acestor copii accesul la informatii interesante, pe intelesul lor, la resurse alternative de educatie si la mentori care sa ii ajute sa isi slefuiasca ideile, pentru a le putea duce la urmatorul nivel.”, declara Guess Who.

Guess Who este imaginea perfecta pentru aceasta campanie, dar si un model pentru copii si tineri. El este dovada ca atunci cand ai talent si esti pasionat, nimic nu este imposibil. Guess Who este aproape de copii si tineri atat prin versurile melodiilor sale cat si prin implicarea in proiectul Tech School si prin mesajele pe care le posteaza pe platforma. Am lansat Tech School pentru ca acesti copii si tineri au nevoie de un loc unde isi pot urma imaginatia, un loc unde au acces la resurse informationale si sunt inspirati sa isi dezvolte ideile.„ – declara Ariana Badin, Director Comunicare, Marketing si PR, UPC Romania.

Alaturi de Guess Who, Tech School este sustinut de specialisti romani din strainatate precum Adrian Stoica – Advanced Robotics Research la NASA/JPL – in calitate de advisor si Aurora Simionescu – Einstein Research Fellowship din partea NASA in cadrul Universitatii Stanford – in calitate de Mentor Tech School. Acesti mentori se intorc in tara cu ocazia  evenimentelor Tech School, pentru a le transmite copiilor si tinerilor ca Romania poate deveni, prin ideile lor, locul potrivit pentru toti cei pasionati de tehnologie.

Sursa: Comunicat de Presa Graffiti Public Relations / Roxana Firoiu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here