Asculta “Buburuza” de la Guz … Noi am facut-o si ne-a placut

0
1,963 vizualizari

Asculta "Buburuza" de la Guz ... Noi am facut-o si ne-a placut

Am primit sub forma de comunicat materialul, am ascultat piesa, ne-a placut foarte mult si am postat. Ion Guzu este numele omului, Guz este numele de scena. Este un artist din Republica Moldova care lanseaza acum, la noi un prim single, “Buburuza”.

Nascut pe 01 ian 1986 in orasul Leova din Republica Moldova, Guz a luat contactul cu muzica pe bancile Scoli Muzicale din orasul natal unde a studiat acordeonul si pianul, chitara invatand-o de unul singur. Dupa mai multe experiente in diverse trupe: 7apte 7apte, Moara Stricata, New Mesaj, trupe de hip-hop cu care lanseaza mai multe piese, in 2011 isi incepe activitatea solo. Prima melodie este Pin Pam Po, filmand si un prim videoclip pentru acest track. Videoclipul este regizat de prietenul sau regizorul Ion Ustayi, montajul fiind realizat chiar de Guz, cei doi formand o echipa de creatie videoclipuri cu numele “Two Ion’s”, echipa care lucreaza la piese pentru alti artisti din Moldova.

In vara lui 2012, compune si lanseaza piesa Buburuza si filmeaza videoclipul, aceasta fiind piesa cu care spera sa cucereasca piata muzicala din Romania impreuna cu echipa de la Media Zone Music (www.ZonaZero.ro), piesa fiind deja un hit in Republica Moldova.

Sursa: Comunicat Media Zone Music // Alexandru Pana

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here