Holograf a anuntat oficial noile date pentru concertele de la Sala Palatului

0
1,124 vizualizari

Holograf a anuntat oficial noile date pentru concertele de la Sala Palatului

Concertele Cat de departe ale trupei Holograf, care urmau sa aiba loc in zilele de 22 si 23 octombrie 2012 au fost reprogramate pentru 25, respectiv 26 februarie 2013, la aceeasi ora: 19.30. Concertele vor fi sustinute tot la Sala Palatului din Bucuresti. Persoanele care au achizitionat bilete la spectacole si doresc sa le pastreze sunt asigurate ca raman valabile astfel:

Biletele achizitionate pentru ziua de luni 22 octombrie 2012 sunt valabile pentru ziua de luni 25 februarie 2013.

Biletele achizitionate pentru ziua de marti 23 octombrie 2012 sunt valabile pentru ziua de marti 26 februarie 2013.

Cei care doresc  sa isi recupereze banii sunt rugati sa se prezinte pana la data de 30 noiembrie cu biletul la agentia de la care a fost achizitionat.  Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul Oficiilor Postale semnalizate Bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate sa contacteze Bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail office@bilete.ro. In Oficiile Postale semnalizate Bilete.ro nu se efectueaza retururi de contravaloare a biletelor.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here