Holograf lanseaza un album de colectie, “World full of lies”

0
1,260 vizualizari

Holograf lanseaza un album de colectie, "World full of lies"

Formatia Holograf lanseaza un album de colectie, “World full of lies“, o reeditare, la cererea fanilor, a materialului discografic cu acelasi nume din urma cu 20 de ani.

“‘World full of lies’ este o varianta in engleza a albumului aparut in Romania in 1992, ‘Banii vorbesc’. Multe dintre piese au fost imprimate la Londra, in 1990, in perioada in care planuiam sa lansam un album acolo. Acel proiect nu s-a mai concretizat, insa albumul s-a distribuit mai apoi exclusiv in Italia”, a spus Mugurel Vrabete, basistul Holograf.

Albumul contine 12 piese in limba engleza, printre care “Money can talk”, “When you’re gone”, “Tell me”, “I gotta do it” si “Give me all your loving”, melodii care celebreaza dragostea si sunt la fel de actuale astazi ca si in anii ’90. “Ne-am gandit ca dupa 20 de ani ar fi foarte interesant pentru fani sa asculte si varianta initiala, in engleza, a pieselor Holograf care de-a lungul timpului au devenit cunoscute”, a spus Mugurel Vrabete.

Toate piesele sunt compuse de Holograf, muzica si text, cu exceptia melodiei “World full of lies“, compusa in colaborare cu Mihai Pocorschi. Spre deosebire de “I gotta do it“, care nu are o varianta in limba romana, celelalte piese de pe album sunt versiuni in engleza ale unor super hituri Holograf!

“Acest album este un elogiu al perioadei rock din anii ’80-’90, care ne-a placut foarte mult. Textul piesei “World full of lies” a fost gandit in perioada imediat urmatoare caderii comunismului si o dedicam tuturor celor care au facut posibila incetarea acestui regim si celor care s-au sacrificat ca sa ne dea sperante pentru viitor”, a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.

Sursa: Media Pro Music / Elena David

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here