Inna este nominalizata la 4 categorii Romanian Music Awards 2011

0
1,011 vizualizari
Inna este nominalizata la 4 categorii Romanian Music Awards 2011
Inna este nominalizata la 4 categorii Romanian Music Awards 2011

Cantareata care a readus numele Romaniei pe buzele intregii lumi si in lista teritoriilor care influenteaza muzica actuala, INNA, este nominalizata la 4 categorii la editia de anul acesta a Romanian Music Awards. Concurand pentru Best Album, Best Dance, Best Video si Best Website, ea insumeaza cele mai multe nominalizari pentru 2011.

Cantareata a avut o vara cu adevarat nebuna, cu turnee in Franta, spectacole in locatii exotice ca Libanul sau celebrele cluburi Pacha si Amnezia din Ibiza si participarea la cele mai mari festivaluri de vara, cum este Leeds din Marea Britanie. Nu a uitat niciodata de fanii sai, tinand legatura cu ei prin Facebook si Twitter, postand poze, filmari inedite din backstage si oferind autografe live. In acelasi timp, a semnat mii de postere care au fost trimise la cererea fanilor in toata lumea, din Bermude pana in Rusia, Noua Guinee sau SUA.

Mai energica si activa ca niciodata, INNA a lansat in ultimile doua luni doua noi videoclipuri pentru piesele Club Rocker, o colaborare cu Flo Rida, unul dintre cei mai celebrii rapperi americani ai momentului si Un Momento, piesa ce in acest moment este in continua ascensiune in topurile Europene.

Toamna aceasta se anunta a fi una extrem de prolifica, INNA urmand sa lanseze nu numai mult asteptatul album cu numarul doi, ‘I am the Club Rocker‘, dar si o serie de proiecte surpriza, care va vor incanta cu siguranta. Intre timp o puteti vota accesand linkul: http://rma.1music.ro/

Alaturi de ea veti putea vota pentru alti artisti preferati de-ai vostri, cum sunt: Corina, Amna, Iris, Play&Win, Akcent, Fly Project, Alex Velea, Connect-R, Ellie White, Crush & Alexandra Ungureanu, Keo, Zero si Radio Killer.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here