Inna, la un pas de Madonna

0
1,209 vizualizari

Inna

Conform datelor furnizate de You Tube, videoclipurile Innei au depasit un miliard de vizualizari. Astfel, Inna reuseste sa surclaseze pe You Tube artisti precum: Nelly Furtado (700 milioane), Robbie Williams (500 milioane), Kylie Minogue (484 milioane), Taio Cruz (900 milioane), Kelly Rowland (750 milioane), Cheryl Cole (890 milioane), Nicole Scherzinger (1 miliard) sau Will.I.Am. (225 milioane), iar la foarte mica distanta se afla Madonna cu 1.3 miliarde.

Cel mai popular artist este Justin Bieber cu 11 miliarde, urmat de Michael Jackson 7.6 miliarde, Rihanna 7.4 miliarde si Lady Gaga 7.1 miliarde. De asemenea, Enrique Iglesias are 1.9 miliarde, Christina Aguilera 2.1 miliarde, Justin Timberlake 2 miliarde, iar Jennifer Lopez 2.2 miliarde vizualizari.

In acelasi timp, cel mai nou single al sau a intrat deja in Top 10 audienta radio la nivel national, urcand in topuri din mai multe continente concomitent. Artista pregateste un turneu in Mexic si in America Latina, dar si surprize speciale pentru publicul sau de suflet, cel din Romania.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here