Inna lanseaza “I Am The Club Rocker”

0
1,174 vizualizari
Inna - "I Am The Club Rocker"
Inna – “I Am The Club Rocker”

Iata ca momentul mult asteptat a sosit – Inna, senzatia dance-pop care a schimbat scena muzicala internationala in ultimii ani, lanseaza cel de-al doilea album de studio, ‘I am the Club Rocker’.

Printre tarile in care albumul s-a lansat astazi simultan se numara: Mexicul, India, Cehia, Olanda, Israelul, Polonia, Italia, Belgia, Rusia si nu numai, materialul fiind deja semnat in foarte multe tari la nivel international. Acesta include 3 hituri majore: Sun is Up, Club Rocker si Un Momento.

Sun is Up are mai mult de 50 de milioane de vizualizari You Tube si este considerat hitul absolut al verii in Romania si nu numai. Desi a fost lansat cu luni in urma, se pastreaza inca in Top 10 pe aproape toate continentele, aducand noapte de noapte un aflux de energie in cluburile din toata lumea.

Club Rocker este o colaborare fierbinte cu unul dintre cei mai in voga rapperi americani, Flo Rida, fapt ce a propulsat-o pe cantareata direct in topurile de peste ocean. Lansat la scurt timp dupa Club Rocker, Un Momento este unul dintre favoritele cluburilor la acest moment. Aroma hispanica oferita atat de tonul vocii ei cat si de ritmurile piesei sunt parca o chemare spre petreceri nebune, chiar daca vara a trecut deja. Colaborarea cu Juan Magan, cel mai cunoscut DJ spaniol vine sa confirme acest aer latin.

Lansat in cadrul Romanian Music Awards printr-un show de-a dreptul impresionant, albumul precede premierea artistei cu 3 premii, printre care titlul de Best Female.

Din cele 13 piese de pe album, urmeaza sa se lanseze inca 3, campania de teasing pentru prima dintre ele fiind deja in desfasurare – ati ghicit care va fi urmatorul single Inna?

Inna “I Am The Club Rocker” Tracklist:

1. Un Momento featuring Juan Magan
2. Club Rocker featuring FloRida
3. House is Going on
4. Endless
5. Sun is Up
6. Wow
7. Senorita
8. Were Going in the Club
9. July
10. No Limit
11. Put your Hands up
12. Moon Girl
13. Club Rocker (Play & Win Remix)

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here