Inna, World Rocker

0
1,164 vizualizari
Inna, World Rocker
Inna, World Rocker

Cu sapte single-uri in paralel pe radiourile din toata lumea si concerte pe 3 continente intr-o singura saptamana, Inna este cu siguranta, alaturi de sportivi de renume, un purtator de cuvant al tarii noastre in afara. Club Rocker, single-ul ce se bucura de un featuring cu Flo Rida, se afla pe primul loc in clasamentul muzicii de club din Franta. In acelasi timp, piesa a intrat direct pe locul al-3-lea in topul vanzarilor din aceeasi tara, depasind artisti ca Shakira, David Guetta sau Coldplay.

Luni, 19 Septembrie, se va lansa la nivel mondial cel mai nou album Inna, ‘I am the Club Rocker’. Mexicul, India, Cehia, Olanda, Israelul, Polnia, Italia, Belgia, Rusia si nu numai, vor sta aproape de tasta refresh duminica seara, pentru ca piesele vor deveni disponibile si online. Albumul contine hituri ca ‘Un Momento’, ‘Club Rocker’ sau ‘Sun is Up’.

Pana atunci insa, o veti putea urmari vineri, 9 Septembrie, pe scena de la Romanian Music Awards, intr-un super spectacol. Dupa intalnirea de la Brasov, va pleca intr-un turneu de promovare in Belgia, Olanda si Rusia.

Mai aveti trei zile sa o votati pe INNA pentru Best Female, Best Dance, Best Video si Best Website la RMA, accesand linkul: http://rma.1music.ro/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here