Irina Ross a lansat Taragot

0
1,279 vizualizari

Irina Ross a lansat Taragot

Irina Ross a lansat noul single “Taragot”, extras de pe primul album al artistei, ce urmeaza a fi lansat anul acesta.  Irina Ross si-a lansat cariera muzicala cu piesa “Rock the Floor”, care face parte din rosterul mai multor tari si urmeaza a fi promovata de Warner Music in Franta si Benelux. Alaturi de echipa casei de discuri Dog Music, Irina Ross aduce originalitate pe piata muzicala prin conceptul piesei “Taragot”. Numele single-ului provine de la insusi instrumentul taragot, care pentru prima oara, a fost introdus pe muzica dance commercial.

Piesa a fost produsa de Mym Constantin si Edy Iorga. Producatorii au fost incantati sa lucreze in studio cu dirijorul Filamornicii Romane, maestrul Adrian Petrescu, pentru tema piesei inregistrata cu taragotul. Videoclipul a fost filmat la Castel Film Studios, din Bucuresti, in regia lui Jimmy Kartel, avandu-l ca DOP pe Gioko.

Irina Ross marturiseste ca drumul catre mainstream necesita multa munca dar si originalitate in ceea ce priveste conceptul artistului cat si muzica abordata. Piesa “Taragot” descrie acel sentiment de atractie si iubire, pentru care se merita sa sarbatoresti.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here