Japonia danseaza pe muzica lui Sore!

0
1,192 vizualizari

Japonia danseaza pe muzica lui Sore!

Sore este prezenta, mai nou, in topul preferintelor muzicale ale japonezilor! Piesa “Different“, produsa de HaHaHa Production, in colaborare cu Media Pro Music si lansata in prima jumatate a anului trecut, se afla acum pe locul 5 in iTunes Dance Chart Japonia.

In ultimele doua saptamani, “Different” a inregistrat o ascensiune puternica, avand sanse reale de a devansa “Gangnam Style“, in varianta lui DMAN, si “Harlem Shake”, a lui Baauer, aflate in clasament pe pozitiile imediat superioare in iTunes Dance Chart Japonia.

“Mi-am dorit ca fanii mei sa se regaseasca in aceasta piesa si sa capete curajul de a se privi pe ei insisi, fara sa le pese de stereotipuri. De altfel, piesa are un stil care in Romania nu a fost exploatat. Este vorba de pop cu influente dance hall”, a spus Sore despre piesa sa.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music // Elena David

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here