“Just for my people”, primul videoclip East Roots se lanseaza pe 25 octombrie

0
1,169 vizualizari

"Just for my people", primul videoclip East Roots se lanseaza pe 25 octombrie

Tot ce vor e sa va dea un pic de soare. Acum, este putin mai greu, ca a venit toamna. Asa ca au compensat si au escaladat muntii in cautarea lui. Nu oricum, ci organizat, cu ATV-urile si alergati de cainii de la stane. Cum niciunul nu i-a muscat, iar frigul nu le-a patruns in oase, “Istrutzii” sunt pregatiti sa lanseze primul lor videoclip, pe 25 octombrie, in Kulturhaus. Locatie unde ii asteapta pe toti positive vibber-ii din Bucuresti.

“Just for my people” este primul videoclip East Roots si are o poveste simpla: nu s-a putut filma la mare, asa ca s-a filmat la munte. S-a vrut a fi filmat intr-un palat luxos, dar se pare ca nu exista niciunul la 1.000 m altitudine. Niciunul deschis, cel putin. Nu ca s-ar fi potrivit cu ritmurile reggae ale baietilor de la East Roots. Asa ca s-a ales varianta care a vibrat pozitiv cu starea de spirit East Roots si a genului reggae:  o zona de munte linistita, pe alocuri friguroasa, unde “Istrutzii” s-au simtit mai liberi decat la mare, la soare.

Clipul arata o zi normala din viata muzicalo-productiva a East Roots sau mai bine zis, o zi din viata normala de armata: trezire la 5 dimineata, imbracare, goana dupa haine si periute de dinti, gonitul catre locatia de concert pentru a ajunge la timp si in mod evident, petrecerea dansanta de dupa, alaturi de multi oameni frumosi si ritmuri de reggae din belsug.

Partea cea mai dificila, in afara de intrecerea pe munte in sprint, a fost urcarea aparaturii la 1.000 m altitudine. Noroc ca au existat oameni de buna credinta, care au usurat umerii echipei de filmare si ai baietilor de la East Roots. Asa ca aparatura a ajuns in siguranta in locul unde nici aerul nu mai era ce a fost odata- adica rarefiat.

“Just for my people” va fi lansat pe 25 octombrie, in Kulturhaus, Bucuresti, zi in care baietii de la East Roots vor sarbatori cu mare fast si faptul ca au scapat vii din mana regizorului, scenaristului si a operatorilor care au ajutat la realizarea clipului.

Biscuitii, fursecurile si apa plata mai pot astepta pana la urmatoarea lansare de album sau videoclip. Pentru 25, avem promisiuni de muzica buna si antren. Slagare precum : “Take over”, “S.O.S.”, “Soare” vor rasuna in urechile celor prezenti o noapte intreaga si multe zile dupa, aproape obsesiv (ca doar este eveniment de seama). Antrenul va fi completat de un videoclip proaspat scos din productie si o atmosfera plina de soare in miez de noapte. Plus multi oameni frumosi. Adica voi.

Invitatia fiind lansata, va asteptam la balul dansant de pe 25 octombrie!

In plus, baietii incep si turneul de promovare pentru noul videoclip cu Brasov (18 octombrie), Sibiu(19 octombrie) si Iasi (26 octombrie).

Sursa: Comunicat de Presa East Roots / Ramona Crangasu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here