Kaiia a lansat un nou single, “Uhodi”

0
1,879 vizualizari

Kaiia a lansat un nou single, "Uhodi"

Kaiia revine cu un nou single, “Uhodi“, cel de-al doilea single lansat alaturi de Media Pro Music dupa “Crazy Love“, piesa propusa anul trecut. De data aceasta, artista a ales sa cante in limba rusa, limba sa materna.

“Pentru ca o piesa sa aiba succes pe plan international, versurile ei nu trebuie sa fie neparat in engleza, insa voi lansa si o varianta in engleza, apoi voi lasa fanii sa decida care este preferata lor”, a spus Kaiia. “Uhodi” vorbeste despre o deceptie in dragoste, despre sentimente ranite si dor, insa mesajul devine unul optimist, pana la urma. Kaiia propune si un videoclip inedit pentru noua piesa, regizat de Andrei Nemirschi si Anton Sandu si produs de Maan Studio.

Filmarile au durat doua zile si au avut loc la sfarsitul lunii aprilie, intr-o localitate langa Dunare. De vestimentatia artistei, care a fost formata exclusiv din tinute albe, s-a ocupat Ana Andrei, iar responsabila cu machiajul si coafurile a fost Violeta Irimia. “Crazy love“, cel dintai single al artistei a avut mare succes in strainatate, mai ales in Grecia, motiv pentru care Kaiia va fi sambata viitoare in Atena, la invitatia speciala a unui radio local, pentru a-si prezenta noua piesa. In plus, Kaiia mai are o surpriza pentru fanii sai: noul sau album este aproape gata si va fi lansat in toamna.

Alina Sleahtitkaia, sau, pe scurt, Kaiia, s-a nascut in Ucraina, insa la putin timp s-a mutat impreuna cu familia in Republica Moldova. In 2012, Kaiia s-a mutat in Bucuresti si s-a alaturat echipei MAAN Studio, cea alaturi de care Alexandra Stan a cunoscut succesul international.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Elena David

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here