Karaoke Live Band cu the Funky Gang | Vineri, 2 Decembrie, De la 22.00

0
1,076 vizualizari

Vineri, 2 decembrie, incepand cu orele 22.00, la Rodizio | Social Music Club, vom avea o noua petrecere tare in cea de-a 8-a seara a Campionatului de Karaoke | Karaoke Battles - Selectiile Preliminare. Invitati in concert sunt cei de la The Funky Gang. Georgiana, Stefan, Ionut, Relu si Ati promit o seara incendiara si tot ei vor tine partea si vor canta alaturi de concurenti pentru ca cei ce se inscriu la Campionatul de Karaoke au o trupa adevarata pe spate si beneficiaza de o logistica impresionanta pentru a convinge juriul si publicul ca ei merita sa treaca in etapa urmatoare.

Vineri, 2 decembrie, incepand cu orele 22.00, la Rodizio | Social Music Club, vom avea o noua petrecere tare in cea de-a 8-a seara a Campionatului de Karaoke | Karaoke Battles – Selectiile Preliminare. Invitati in concert sunt cei de la The Funky Gang. Georgiana, Stefan, Ionut, Relu si Ati promit o seara incendiara si tot ei vor tine partea si vor canta alaturi de concurenti pentru ca cei ce se inscriu la Campionatul de Karaoke au o trupa adevarata pe spate si beneficiaza de o logistica impresionanta pentru a convinge juriul si publicul ca ei merita sa treaca in etapa urmatoare.

Madalin Voicu Jr., Robert Ionescu si Ina Dinu din partea Rodizio | Social Music Club sunt cei ce decid cine continua lupta pentru 1000 de euro, premiul ce va fi dat in Gala de Craciun, dar si cine pleaca acasa cu premiile saptamanale sau cele speciale. Fiind o etapa preliminara se fac in continuare inscrieri direct pe site la rodiziosocialclub.ro sau la numarul de telefon 0758818841 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

Va fi o seara cu multe surprize, multe momente extraordinare, multa muzica buna dar mai ales live si multa distractie … pentru ca cele mai tari petreceri si concerte de prin cluburile Bucurestiului se intampla numai la Rodizio | Social Music Club.

Intrarea este 25 de RON. Rezervarile se fac IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE la telefon 0758818841 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

Rodizio | Social Music Club Bucuresti

Adresa: Strada Ion Luca Caragiale 32 (in imediata apropiere a parcului Gradina Icoanei)
Telefon: 0758818841
Email: office@rodizio.ro
Web: www.rodiziosocialclub.ro/
Facebook: www.facebook.com/rodiziosocialclub

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here