LaLa Band – concert in memoria lui Freddie Mercury

0
1,705 vizualizari
LaLa Band - concert in memoria lui Freddie Mercury
LaLa Band - concert in memoria lui Freddie Mercury

Joi, 22 septembrie, in Jukebox Venue, trupa LaLa Band, cunoscuta din serialul „Pariu cu viata”, serialul pentru intreaga familie difuzat la Pro TV, alaturi de alte trupe romanesti, vor sustine un concert in memoria solistului legendarei trupe Queen – ”Tribute to Remember Freddie Mercury”. Vor fi 4 ore de muzica Queen, intr-un spectacol cu totul si cu totul special, vor fi duete inedite, momente speciale si proiectii din concertele Queen.

LaLa Band va fi prima trupa care va urca pe scena si va interpreta hit-uri precum „Somebody To Love” si “We Will Rock You” punandu-si amprenta proprie asupra melodiilor bine stiute.

Accesul la concert se va face incepand cu ora 19.00.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro.

Primele bilete cu acces general sunt disponibile la un preţ special de 45 de lei. Dupa epuizarea lor, preţul va deveni 60 lei, urmand ca la intrare biletele sa coste 65  de lei. Biletele VIP (numar limitat, cu loc la masa) s-au pus in vanzare la pretul de 95 de lei.

Toti banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati catre ARAS – Asociatia Romana Anti-SIDA pentru achizitionarea de medicamentatie necesara persoanelor seropozitive.

De asemenea cu trupa LaLa Band va puteti intalni si maine seara la Arenele Romane, unde impreuna cu Aleandra Stan, Deepside Deejays, Valentin Dinu si alti artisti vor sustine un concert caritabil din cadrul capmaniei umanitare „Din inima pentru copii”.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here