LaLa Band … pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru Concertul “LaLa Love”

1
5,156 vizualizari

LaLa Band ... pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru Concertul "LaLa Love"

LaLa Band, trupa-vedeta a serialului “Pariu cu viata”, a ajuns pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru super concertul “LaLa Love”, ce va avea loc pe 11 martie, la Sala Palatului, incepand cu orele 18:00.  Numeroase piese celebre ale trupei, cover-uri de exceptie, coregrafii spectaculoase, un show de lumini impresionant si multa culoare, sunt doar cateva dintre elementele ce vor alcatui marele eveniment de duminica. Fanii vor avea ocazia sa experimenteze fenomenul “LaLa” la un alt nivel, pentru ca fiecare detaliu al show-ului este gandit la superlativ.

In plus, LaLa Band va canta alaturi de trupa X-Plod in concertul de lansare al noului album “LaLa Love Songs”. Pentru seara cea mare, cei 20 de tineri muncesc in fiecare zi, petrecandu-si ore in sir in sala de repetitii.  “Va fi mai mult decat un simplu concert pentru ca ceea ce pregatim in fiecare zi, aici in sala de repetitii, este cu totul si cu totul special.” ne-a spus Alina.

“LaLa Love reprezinta un vis care, pe 11 martie va deveni 100% realitate iar pentru asta muncim zi de zi, pentru ca totul sa iasa perfect!” a declarat Dorian.

“Repetam foarte multe ore, devine obositor, insa nu ne plangem niciodata pentru ca facem exact ceea ce ne place iar cand ai sansa sa faci ceea ce iubesti cel mai mult, esti cea mai norocoasa persoana din lume.” a declarat Cristina.

“Vorbim zilnic pe facebook cu fanii nostri, care ne sustin din tot sufletul, ne trimit cele mai frumoase ganduri, isi fac poze cu biletele cumparate pentru concertul nostru! E complesitor, insa ne mentinem cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri pentru ca avem multa treaba pentru marele eveniment din 11 martie!” ne-a spus Vlad.

“Vom da tot ce avem mai bun pe scena Salii Palatului, mai ales ca vorbim despre cel mai mare concert din cariera “LaLa Band” de pana acum. Recunosc ca am cateva emotii dar sunt in totalitate constructive.” a adaugat Sore.

Daca nu v-ati cumparat inca bilete pentru concertul “LaLa Love”, grabiti-va pentru a putea intra in posesia celor care au mai ramas disponibile pe www.eventim.ro , dar si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului , la info-point-uri in Mall Plaza si Vitan.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

  1. Lala Band, sunteti cea mai tare trupa pe care am vazuto vreodata in viata mea. Iar filmul pariu cu viata este deasemena un film uimitor plin de surprize placute si ne placute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here