Lansare cu fast | Antonia – Marionette la Sala Samsung CinemaCity Bucuresti

1
2,138 vizualizari
Lansare cu fast | Antonia - Marionette la Sala Samsung CinemaCity Bucuresti
Lansare cu fast | Antonia - Marionette la Sala Samsung CinemaCity Bucuresti

Cu doar cateva ore in urma, Antonia a lansat cel mai nou videoclip al sau … Marionette la Cinemacity Bucuresti, in compania celor mai apropiati oameni din industria muzicala dar si din media.

Dupa sosirea invitatilor, printre care s-au numarat Akcent, Ellie White, Bogdan Vladau sau Amna, toata lumea a intrat in sala VIP a cinematografului pentru o proiectie cu fast. In primul rand, alaturi de cantareata, s-au aflat si colegii de la Roton, prietenii de la Kiss FM si Kiss TV, Manoush si bineinteles partenerii Samsung. Imediat dupa vizionarea clipului, a rulat un material spumos din spatele scenei in care Antonia poate fi observata glumind cu echipa, trecand prin intregul ritual al stylingului sau cantand dupa ce a inhalat heliu dintr-un balon.

In aplauzele publicului, Andreea Berghea de la Kiss FM a oferit impreuna cu Antonia premiul concursului organizat in jurul intregului eveniment. Astfel, Manolache Rodica, in varsta de 26 de ani, a castigat un telefon Samsung Galaxy SII. Dupa o prezentare a intregii echipe care a lucrat la aceasta productie spectaculoasa, de la picantii dansatori si coregrafi pana la producatori si regizori, invitatii s-au retras in lobby pentru discutii si foarte multe poze.

Stati aproape pentru lansarea pe TV ce va avea loc maine, 6 Iulie.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here