Lansare Single | Pepe – Uno, Dos, Tres | Sfarsit de an pe ritmuri flamenco

0
1,293 vizualizari

Bucuresti – 2 noiembrie 2010 – Prins intre concerte si evenimente corporate, Pepe a gasit saptamana trecuta timp de studio pentru a termina inregistrarile noului single. Uno, Dos, Tres este piesa pe care Pepe o propune pentru acest sfarsit de an, o piesa ritmata – flamenco, cantata in spaniola in aceeiasi abordare inconfundabila si personala, definita deja intr-un brand.

Foarte multi dintre voi ati intrebat de o piesa noua … si mai multi ati asteptat un nou single. Este gata si suna excelent. Uno, Dos, Tres este extras spre promovare de pe urmatorul album Pepe ce va fi lansat pe la jumatatea lui 2011. Partea de compozitie o semneaza Adrian Cristescu, unul dintre cei mai talentati compozitori din generatia tanara, cu care Pepe a mai colaborat si pe alte piese si, cu siguranta, o va mai face si pe viitor. Influentele profund traditionale din “Uno, Dos, Tres” a facut ca limba spaniola sa fie aleasa pentru a transmite mesajul piesei.

Single-ul va va putea fi ascultat la radio, pe tv si online incepand de joi, 4 noiembrie 2010. Mult mai multe detalii vor fi adaugate pe site-ul oficial: www.pepe.ro dar si pe pagina oficiala de Facebook www.facebook.com/PepeOnline.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here