“Latino Party” cu Pepe, joi, 2 august, incepand cu ora 17.00, la Aqua Magic Mamaia

0
1,302 vizualizari

"Latino Party" cu Pepe, joi, 2 august, incepand cu ora 17.00, la Aqua Magic MamaiaJoi, 2 august, incepand cu ora 17.00, Aqua Magic Mamaia anunta o noua petrecere dementa, asa cum ne-au obisnuit, de fapt … De data aceasta … “Latino Party” … Si pentru ca atunci cand spui latino … spui Pepe, artistul va sustine un mega concert, unde va interpreta atat piesele ce l-au consacrat cat si alte trackuri de pe cel mai recent album lansat, bineinteles si “O femeie cat o suta”, piesa care a ajuns foarte repede un nou hit Pepe.

Va fi o dupa amiaza perfecta la Mamaia, in cel mai mare parc acvatic de la noi, atmosfera urmand sa fie intretinuta de gazdele obisnuite ale petrecerilor de la Aqua Magic … Mc Bursucu’ si Dj Nato si continuand noaptea tarziu cu un concert Alex Mica. Mai mult de atat, cine participa la concursurile de pe 2 august are posibilitatea sa castige o multime de premii pe care organizatorii le pun in joc iar la final poate sa plece acasa cu o Dacia Logan. Norocosul va fi tras la sorti pe 16 august.

Mai multe detalii poti gasi pe site-ul Aqua Magic dar si pe pagina lor de facebook si de asemenea pe site-ul celor de la Neptun TV, parteneri media ai evenimentului, cei care vor transmite in direct si in inregistrare concertul lui Pepe de pe 2 august.

"Latino Party" cu Pepe, joi, 2 august, incepand cu ora 17.00, la Aqua Magic Mamaia

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here