Laurentiu Duta … Castigator al Premiului Special “Lifetime Award” la RMA 2012

0
1,232 vizualizari

Laurentiu Duta ... Castigator al Premiului Special "Lifetime Award" la RMA 2012

Laurentiu Duta, cu siguranta unul din pionierii muzicii dance romanesti ramane un exemplu pentru ceilalti producatori, fiind compozitorul multor hituri actuale dar si din vremea anilor 90. La editia de anul acesta a Premiilor Muzicale Romanesti (Romanian Music Awards), artistul a fost recompensat cu premiul special “Lifetime Award” acesta marcand  intreaga sa cariera muzicala,atat ca solist cat si producator pentru artisti sau trupe ca: Andreea Banica, Elena Gheorghe, Dony, Animal X, Cristiana Raduta, Ana Lesko si multi altii.

“Lifetime Award” nu reprezinta singurul premiu castigat in cadrul RMA. Melodia “ Shining Heart” lansata la inceputul anului in colaborare cu frumoasa Andreea Banica, a castigat premiul Best Song 2012. La 4 ani de la despartirea trupei, 3rei Sud Est (Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu) a revenit in  fata publicului craiovean  pentru un cadou mult visat de fanii acestora. Timp de 14 minute acestia alaturi de public au cantat hiturile ce i-au consacrat: “Iubire”, “Clipe”, “Vorbe”, “Amintirile”, “ Te plac”, “De dorul tau”.

Sursa: Comunicat de Presa 1ArtistMusic

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here