“Live & Loud” @ Coyote Club Bucuresti | Vineri, 2 noiembrie 2012

1
1,203 vizualizari

“Live & Loud” @ Coyote Club Bucuresti | Vineri, 2 noiembrie 2012

Pentru ca fiecare concert al turneului indoor “Live & Loud” este practic, o nebunie in stare pura, fara e-uri, nealterata, ci doar inhibata muzical … pentru vineri, 2 noiembrie, in tabara de baza de la Coyote Club, se pregateste un party dement, americaneste denumit “Halloween Superheroes Night”. Iar pentru ca aroganta sa fie dusa la capat trebuie spus ca superconcertul va fi sustinut in fata unui superpublic imbracati in supereroi de o superturpa condusa bineinteles de un superman :), Daniel Lazar, la propriu superman, ca sa fim in aceeiasi imagine de ansamblu.

Este exact genul de concert in care toata lumea petrece sau genul de petrecere in care toata lumea canta. Planul este prestabilit pana in cele mai mici detalii si lipseste cu desavarsire. Doar nebunia sa se pastreze pe alocuri cumva urmand reteta turneului “Live & Loud” … Scurt si la obiect … “de la Rapsodia Romana si pana la Bon Jovi sau de la Ciocarlia pana la Depeche Mode” in functie de starea de moment a lucrurilor si alaturi de Daniel, toata desfasurarea de forte pe care o cunoastem … tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea “numerelor de pe tricou”: Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de telefon 0724.011.135 sau 021.311.34.87 sau direct pe adresa de email office@coyotecafe.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.coyotecafe.ro dar si pe site-ul oficial al artistului (http://www.lazardaniel.ro) si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro). Parteneri: Urban.Ro, iConcert.Ro, IndustriaMuzicala.Ro, BestMusic.Ro, YabbMusic.Ro, HighSound.Ro, HotCity.Ro, MusicIsLife.Ro, Hipnotizat.Ro, SuperMuzica.Net, Eva.Ro, Urbo.Ro, Radio-Crazy.Com.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here