Live | Pepe – Luna de miere

10
7,564 vizualizari

Pepe - Luna de miere

Prezent in cadrul emisiunii Happy Hour de pe Pro TV, Pepe a cantat alaturi de baieti “Luna de miere“, o piesa pe care a dedicat-o viitoarei lui sotii, mai ales ca evenimentul cununiei dintre cei doi este programat pentru saptamana viitoare. Interpretarea … bineinteles live … si asa cum ne-a obisnuit Pepe … de exceptie … Piesa nu este noua si nici nu va fi promovata in perioada urmatoare. Este un track de pe albumul “Pasiune” al Latin Express din 1999 lansat alaturi de Cat Music insa s-a potrivit mai bine ca oricand momentului iar Pepe a cantat aceasta melodie mai bine ca oricand.

Artistul trece printr-o perioada foarte frumoasa. Saptamana viitoare se va casatori cu frumoasa lui logodnica, Raluca urmand sa devina ulterior si mamica. Pepe isi va vedea visul implinit devenind tata pentru prima data si nu orice fel de tata ci “tata de fata”.

Pe plan artistic lucrurile merg extraordinar. In februarie a lansat cel de-al doilea single de pe albumul “Arunca-mi o privire” si anume “100% Adevarat” pentru care a si filmat un videoclip … Banuim ca undeva in mai va lansa un nou single de pe acest album si va filma un al doilea videoclip. Piesa care va intra in promovare in perioada urmatoare nu se stie insa se pare ca vine randul melodiei “O femeie cat 100” trackul care este numarul 1 in topul preferintelor publicului de pe noul album. “O femeie cat 100” conduce de altfel detasat si in sondajul nostru de pe facebook.

Pepe - Luna de miere

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

10 COMMENTS

  1. Pepe esti cel mai tare !!! Lasa k o sa fii tu pe deplin fericit si cu Raluca si bine k ai scapat de isterica de Oana !!! Vrea sa te infunde si pe langa tine mai baga si terte persoane !!! Vrem sa te vedem cat mai mult la tv … Te iubim …

  2. Eu stiu c-ai sa ma minti chiar maine, dar fiindca azi mi te dai toata, am sa te iert, e vechi pacatul si nu esti prima vinovata … Minulescu …

  3. Frumoasa melodia, casa de piatra, dar … Eu sper ca intr-o zi sa aud iar de cuplul Pepe si Oana !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here