Live Sessions @ Daniel Lazar

0
19,915 vizualizari

Live Sessions @ Daniel Lazar

Daniel Lazar a urcat recent pe Contul Oficial de You Tube mai multe inregistrari din concertele sale intr-o serie pe care a denumit-o simplu “Live Sessions“. Gasim atat piese din turneul indoor “Live & Loud” ca “Sweet home Alabama” sau “Soulstorm” sau “Shook me all night long” dar si inregistrari din concertele de la evenimentele corporate din seria “Fusion Live Nights” sau “Jazz & Mood“:  “My way” sau “What a wonderful world“.

Desi inregistrarile nu sunt cu siguranta recente, ne dam seama de forma incredibila vocala a artistului dar mai ales de excelenta trupei pe care o are alaturi: Alex Sturzu (Percutie), Catalin “Pitzi” Putinger (Drums), Capriel Dedeian (Guitar), Alexandru Borsan (Keyboards), Mircea Ionita (Guitar), Razvan Cojanu (Bass & Double Bass), Andreea Manolache (Backing Vocals).

Daniel ne-a mai pregatit o surpriza in aceasta vara. A inregistrat un featuring cu cei de la Parazitii pentru piesa “Toate-s la fel“, track ce va beneficia si de un videoclip in curand. Pana insa vom putea asculta si vedea dementa de pe “Toate-s la fel” alaturi de Cheloo, Ombladon si FreakaDaDisk … ne delectam cu putin “Sweet Home Alabama”.

Mai multe detalii si noutati puteti gasi si pe pagina oficiala de facebook a artistului.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here