Making Of | Lora – Un vis

0
2,258 vizualizari
Making Of | Lora - Un vis
Making Of | Lora - Un vis

Lora a filmat un nou clip pentru piesa “Un Vis” cel de-al doilea single lansat la Romanian Music Awards. Filmarile au durat 28 de ore si s-au intamplat la studiourile Media Pro Pictures din Buftea in regia lui Florin Botea.

“La filmari a fost greu dar frumos si pentru prima data am simtit ca interpretez un personaj. A fost multa munca, un clip greu care mi-a solicitat talentul actoricesc si abia astept sa-l vad.

Am avut o echipa fantastica formata in mare parte din prieteni apropiati, care spre norocul meu sunt si foarte talentati. As vrea sa multumesc tuturor celor care s-au implicat si si-au dorit la fel de mult ca mine sa iasa un clip foarte bun. Au rezistat 28 de ore pe platourile de filmare si m-au tinut ancorata in poveste.

Ii multumesc iubitului meu care este eroul meu de fiecare data si care a avut grija sa nu ne lipseasca nimic si sa fim relaxati. Nu as fi reusit sa fac nimic fara el si fara prietenii mei.”, a declarat Lora.

Making Of | Lora - Un vis
Making Of | Lora - Un vis

Multumiri speciale: regizor – Florin Botea, styling – desinerul Come, hair style – Michelle David de la Fason by Cristina Grama, make up – Manuela Gisca, styling – Come, foto credit – Andreea Retinchi.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here