Making of Sore – Love is Music

0
1,400 vizualizari
Making of Sore - Love is Music
Making of Sore - Love is Music

Sambata au avut loc filmarile la primul videoclip Sore pentru single-ul “Love Is Music”, un proiect Media Pro Music produs de Ha Ha Ha Production. Sore, interpreta personajului principal negativ din “Pariu cu viata”, un serial pentru toate generatiile care va debuta din 12 septembrie la Pro TV, este extrem de incantata de filmarile pentru videoclip.

Regia este semnata de Barna Nemethi (allhollow.com) si Vlad Fenesan (griffon.ro), iar imaginea de Patru Paunescu, cei cu care a colaborat si Smiley pentru “Dream Girl”, unul din cele mai apreciate videoclipuri din ultima vreme de pe piata romaneasca.

Videoclipul vine sa intareasca imaginea fresh a artistei printr-un decor funky-pop si tinute pe masura, vestimentatia fiind asigurata de Radu Mada. “Ziua de ieri a fost absolut fabuloasa! N-aveti idee ce prospetime are video-ul meu iar echipa cu care am lucrat … jos palaria !!!! Thank you Smiley Omul@Griffonandswans Ha Ha Ha Production si Media Pro Music. Iar voua nu pot decat sa va spun ca imi faceti visul sa devina realitate pentru ca imi ascultati muzica!“, a postat Sore pe pagina sa de Facebook la doar cateva ore de la incheierea filmarilor.

Desi plecat in turneul de preselectie pentru al doilea sezon “Romanii au talent” de la ProTV, Smiley a fost prezent la filmari printr-un print pe un tricou purtat de artista Media Pro Music.

Multumiri speciale: Smiley (HaHaHa production), Griffon CrewVlad Fenesan (regizor), Barna Nemethi (regizor), Patru Paunescu (DOP), Andreea Ionita (project manager) si Adrian Cristea (scenograf), Anca Macavei (hair), Mirela Ecobici (make-up).

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here