Mandinga are un nou look

0
2,570 vizualizari

Mandinga

Trupa Mandinga are multa treaba in perioada ce urmeaza. Vineri, 16 septembrie, va fi lansat nou lor single „Zaleilah” împreuna cu noul show, „Club de Mandinga”. Cu ocazia asta, membrii trupei au adoptat si un nou stil vestimentar, in ton cu genul de muzica pe care il promoveaza acum.

„Club de Mandinga” reprezinta o schimbare la nivel muzical pentru trupa aşa ca o adaptare in ceea ce priveşte look-ul era de asteptat. Cu doua saptamani inaintea dublei lansari de vineri, Mandinga au petrecut doua zile la Salina Turda unde au avut parte de o şedinţa foto. Responsabil cu realizarea pozelor a fost Edward Aninaru, nume cat se poate de cunoscut in randul fotografilor din Romania.

Elena Mandinga

„Avem multe noutati in materie de muzica si in ceea ce priveste prezentarea trupei pe scena. Fara o schimbare si la nivel de look am fi simţit ca nu am dus treaba pana la capat. Acum totul se imbina perfect si rezultatul se numeste Club de Mandinga. Vedeţi despre ce este vorba vineri la Neatza cu Razvan si Dani si apoi la Romanian Music Awards”, declara Helen, solista trupei.

Sursa: Comunicat de Presa Mandinga / Iosif Simon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here