“Mandinga – Primii 10” … primul documentar care urmareste evolutia unei formatii romanesti

0
1,264 vizualizari

"Mandinga - Primi 10" ... primul documentar care urmareste evolutia unei formatii romanesti

Diseara, la Hollywood Multiplex Bucuresti va fi lansat oficial primul documentar ce urmareste evolutia unei formatii romanesti. “Mandinga – Primii 10” este un film realizat de Alexandru Burcea bazat pe o scenografie semnata de Alexandra Stratulat. Montajul este semnat de City Visuals in timp ce Socar Romania a sustinut intreaga productie.

Mandinga – Primii 10” este gandit ca un show care imbina imaginile de pe ecran cu momente live in care trupa canta piesele reprezentative pentru Mandinga. Membrii actuali, dar si cei din formulele anterioare Mandinga, vor povesti despre momentele fericite, dar si despre incercarile prin care formatia a trecut in cei 10 ani de existenta.

“Va fi o surpriza si pentru cei mai inraiti fani pentru ca am pus in acest film imagini din arhivele fiecaruia dintre noi dar si povesti pe care pana acum nu am reusit sa le spunem. Veti auzi si vedea cum am fost incercati din greu si cum apoi am reusit sa ne ridicam din nou si sa fim trupa Mandinga pe care ne-o dorim si pe care o doresc fanii nostri”, spune Alex Burcea.

“Am avut momente tensionate. Am avut multe momente frumoase. Veti vedea o poveste autentica in care nu aratam doar partile frumoase din viata unei trupe, ci si momentele mai delicate care ori rup definitiv o echipa, ori o sudeaza pe vecie. In cazul Mandinga a fost vorba de sudarea unei prietenii de care suntem mandri si care ne ajuta sa transmitem multa energie pozitiva in concertele noastre. Lucrand pentru acest film ne-a venit in minte si sloganul care ne reprezinta foarte bine – Mandinga – Playing Happiness”, povesteste Elena Ionescu, solista Mandinga.

Dupa premiera de joi, “Mandinga – Primii 10” va putea fi urmarit in cadrul spectacolelor speciale Mandinga in care muzica live se imbina cu povestile din film. Lista acestora va fi publicata pe pagina facebook.com/mandingaofficial dar si pe site-ul oficial mandinga.ro. Mandinga, un mix original de muzicieni romani si cubanezi, este formata din sapte membri: Elena (solista), Alex (trompeta), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) si Tony (trombon).

Sursa: Comunicat de Presa Mandinga / Toader Paun

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here