Marius Moga a compus o piesa ce a fost inclusa pe cel mai nou album Maroon 5

1
1,508 vizualizari

Dupa ce a compus si a produs o groaza de piese pentru artistii romani, multe dintre trackuri ajungand mai devreme sau mai tarziu hituri, Marius Moga s-a orientat si catre industria muzicala din afara. Acesta este si motivul pentru care a aparut din ce in ce mai rar ca si producator al pieselor de pe la noi. Si iata, ca rezultatele nu intarzie sa apara.

“The man who never lied” piesa compusa de Marius alaturi de Bryan West si Adam Levine a fost inclusa de catre cei de la A&M / Octone pe cel mai recent album al trupei Maroon 5, “OverExposed“, album ce va fi lansat pe 26 iunie.

“Sunt foarte fericit ca, dupa o perioada lunga in care am tot zburat catre America si am compus de zor, in sfarsit incep sa apara si rezultatele. Ii multumesc lui Dumnezeu si alor mei ca mi-au dat talentul, perseverenta si dragostea pentru muzica”, a declarat Marius Moga.

Marius Moga a compus o piesa ce a fost inclusa pe cel mai nou album Maroon 5

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here