Matteo: “Am simtit ca trebuie sa schimb ceva…”

0
1,156 vizualizari

Recent intrat in portofoliul MediaPro Music, Matteo vine cu un nou single lansat in urma cu o saptamana. “Push It” este numele piesei, pentru care artistul a ales sa faca un featuring cu Stella, vocea care s-a remarcat in hiturile lui Dj Andi.

Recent intrat in portofoliul Media Pro Music, Matteo vine cu un nou single lansat in urma cu o saptamana. “Push It” este numele piesei, pentru care artistul a ales sa faca un featuring cu Stella, vocea care s-a remarcat in hiturile lui Dj Andi.

“Am simtit ca trebuie sa schimb ceva si sa ma indepartez de “house-ul” ce-si pune amprenta pe majoritatea pieselor romanesti. Sunt foarte incantat ca am reusit sa ma intorc pe drumul meu, sa compun si sa lansez o piesa dance hall, stil care ma reprezinta in totalitate! Initial “Push It” a avut foarte multe forme, foarte multe scenarii, pana cand am decis sa ma opresc si sa ilustrez in versuri acel moment foarte frumos de dinainte de a cere prietenia unei fete.” ne-a spus Matteo.

Atat Matteo, cat si echipa de productie pun la punct detaliile filmarii unui videoclip pentru noua piesa “Push It”!

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here