MusicBlog | Alexandra Stan, in vacanta la Mallorca

0
1,144 vizualizari
Alexandra Stan @ BCM Mallorca
Alexandra Stan @ BCM Mallorca

Alexandra Stan, aflata in vacanta la Mallorca, nu a putut sta departe de fani si a sustinut doua concerte, in doua cluburi din capitala Insulelor Baleare – RIU Palace si BCM Mallorca.

Artista Media Pro Music povesteste o intamplare haioasa petrecuta in clubul BCM Mallorca: “Publicul era majoritar englez si cei prezenti au cantat impreuna cu mine toate melodiile! Ne-am impretenit chiar si cu Gordon, managerul clubului. La un moment dat, a intrat pe scena un tip imbracat in costum de Spider Man si a inceput sa danseze frenetic, dar inofensiv, timp de 6 secunde pana au intervenit cei de la paza.”

Mega-hitul Mr.Saxobeat, care momentul de fata este number 1 Dance Airplay de 6 saptamani in SUA, a entuziastmat publicul spaniol care i-au adjudecat titlul de number 1 in topurile air play inca din primele saptamani de difuzare.

Aflata in vacanta intr-o locatie speciala, Alexandra a profitat de ocazie si a facut si doua sedinte foto, una dintre ele pe o plaja indepartata pentru care artista a asteptat 10 zile pentru a primi permisul pentru sedinta foto in locatia respectiva.

Artista a primit cadou de ziua ei o plimbare cu un catamaran de-a lungul tarmului si a facut plaja pe o insula pustie.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here