MusicBlog | Shobby … Codu Penal … 5 ani de inchisoare

0
1,050 vizualizari
Shobby - Codu Penal - 5 ani de inchisoare
Shobby - Codu Penal - 5 ani de inchisoare

Shobby a.k.a Madalin Dragan, membru al trupei de hip hop Codu Penal, dupa ce a produs accidentul in luna septembrie a anului trecut in Ploiesti, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa, o alcoolemie de 0,90 la mie si parasirea locului accidentului. In urma evenimentului total nefericit o femeie insarcinata in luna a cincea si-a pierdut viata, iar o alta aflata in aceeasi masina a suferit numeroase contuzii.

Georgiana Iorguta, purtator de cuvant al Judecatoriei Ploiesti precizeaza ca Shobby are dreptul de a face recurs la aceasta decizie si ca durata retinerii si arestarii preventive se scad din pedeapsa. Madalin Dragan a fost retinut in data de 30 septembrie 2010 si obligat prin decizia instantei la plata unor daune morale si materiale in valoare de 10.000 de euro si 20.000 de lei sotului femeii ucise  iar copilului femeii 30.000 de lei daune morale si o pensie de 200 de lei in fiecare luna pana la implinirea varstei de 18 ani.

Shobby le-a declarat politistilor ca a pierdut controlul masinii fapt care a dus la impactul cu un parapet si intrand pe contrasens s-a izbit de autoturismul care venea din sens opus. Shobby a incercat sa paraseasca locul accidentului potrivit anchetatorilor si martorilor, insa acesta neaga spunand doar ca s-a indepartat putin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here