Muzica etno se reintoarce in forta cu “Arde-l-ar focul de pat”, primul single oficial promovat de Ionica Morosanu

0
1,451 vizualizari

Muzica etno se reintoarce in forta cu “Arde-l-ar focul de pat”, primul single oficial promovat de Ionica Morosanu

Muzica etno revine in prim plan cu noul single, “Arde-l-ar focul de pat” al lui Ionica Morosanu, prima piesa pe care acesta o va promova de pe “Cantec mandru romanesc”, album ce va fi lansat undeva in prima jumatate a lui 2013.

Prins intre concerte si petreceri private, Morosanu, cum ii spun prietenii, a gasit timp sa intre in studio si inceapa inregistrarile pentru album. Prima piesa lucrata este chiar “Arde-l-ar focul de pat” a carui varianta finala a fost urcata pe Contul Oficial de You Tube al artistului si care va beneficia de o campanie de promovare in perioada urmatoare. Piesa a fost inclusa de ceva timp in repertoriul de concerte iar feedbackul a fost mai mult decat excelent ceea impune si filmarea unui videoclip insa acest lucru se va intampla dupa sarbatori cand lucrurile se vor mai linisti.

Arde-l-ar focul de pat” defineste ca si stare si ca productie intregul album la care se lucreaza.  Reteta a fost relativ simpla. Se pun alaturi o chitara electrica langa un tambal, o vioara langa un synth electronic, se dauga un pic de acordeon si mai ales taragot si se mixeaza totul organic peste ritmuri moderne. Ca sa fim de-ai casei adaugam influente maramuresene prin intrepretare si versuri “gasite”. Nebunia creata face ca petrecerea sa fie asigurata la ascultarea produsului final:

“Imi doream de mult sa gasesc timp sa intru in studio si sa incep inregistrarile pentru album. Am ales ca prima piesa sa fie “Arde-l-ar focul de pat” fiindca este piesa cea mai ceruta in concerte si pe la petreceri. Se lucreaza deja si la scenariul unui videoclip pentru acest track. Cu siguranta va iesi la fel de nebun ca si piesa. Intre timp continuam inregistrarile si pentru celelate piese de pe album.”

Piesa “Arde-l-ar focul de pat” este disponibila spre auditie pe Contul Oficial de You Tube al artistului, iar spre download, pentru o perioada limitata de timp, aici. Mai multe detalii si informatii puteti gasi accesand si pagina oficiala de facebook – facebook.com/ionicamorosanu.ro.

Sursa: Comunicat de Presa PrManagement.Ro / Ana Maria Andronache

Muzica etno se reintoarce in forta cu “Arde-l-ar focul de pat”, primul single oficial promovat de Ionica Morosanu

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here