Naguale a lansat alaturi de Saya videoclipul piesei “Positive”

0
1,690 vizualizari

Naguale a lansat alaturi de Saya videoclipul piesei "Positive"

Vreme excelenta, mare, peisaje superbe si o piesa cu un mesaj cat se poate de pozitiv in ciuda faptului ca este usor tamp. Naguale si Saya au lansat videoclipul piesei “Positive”, un single pe care il auzim pe toate radiourile in ultima perioada. Muzica este scrisa de Ovidiu Baciu alaturi de Alex Pelin in timp ce pe partea de versuri mai apare si Ana Maria Branzan. Kazibo a fost studioul de inregistrari, mixul si masterul fiind facut de Adi Colceru la DAV7 Studio.

“Am compus piesa impreuna cu Alex Pelin alaturi de care am pus si bazele casei de productie Kazibo Music. Pentru a impregna mai multa energie, am folosit la productia piesei instrumente 100% live, si pentru asta am lucrat cu mari muzicieni – Pancirel Constandache, Seby Joo, Claudiu Mirea iar mixul si masterul au fost facute de Adi Colceru (Dav7Music). Mesajul piesei reflecta puterea creatoare a gandirii umane si capacitatea fiecaruia dintre noi de a-si modifica in bine destinul printr-un mental pozitiv, de a extrage o lectie de viata din orice situatie de criza.”

Videoclipul a fost fimat in Italia, la Roma si Ostia Antica si in Bucuresti in regia lui Alex Ceausu care bifeaza astfel cea de-a doua colaborare cu Naguale dupa “Get Up”.

Naguale a lansat alaturi de Saya videoclipul piesei "Positive"

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here