Nicole Cherry a semnat cu Media Pro Music

0
1,318 vizualizari

Nicole Cherry a semnat cu Media Pro Music

Nicole Cherry, senzatia de numai 14 ani a ultimelor saptamani in peisajul Industriei Muzicale Romanesti a semnat cu Media Pro Music pentru partea de editare a materialor. “Multi dintre artistii pe care ii admir fac parte din familia Media Pro Music, asa ca ma bucur foarte tare ca acum sunt si eu alaturi de ei”, a spus Nicole Cherry.

Ciresica“, asa cum este alintata de toti cei din jur, a inceput sa cante de la zece ani. Inca din acea perioada, Nicole Cherry cucerea scenele marilor festivaluri de muzica pentru copii din tara, Mamaia Copiilor fiind prima competitie la care a participat.

Vocea ei a fost auzita nu doar de cei cunoscuti, sau in festivaluri, ci si la radio, unde realizatorii unui cunoscut matinal au numit-o “Adele de Romania”.  Single-ul ei de debut, “Memories”, o piesa reggae, exotica, beneficiaza si de un videoclip, filmat de Alex Ceausu. “Memories” a strans sute de mii de vizualizari pe YouTube, intr-un timp foarte scurt.

Pe langa activitatea muzicala, Nicole nu neglijeaza deloc scoala. Aceasta studiaza in cadrul Colegiului “Dinu Lipatti“, din Bucuresti, la sectia percutie si pian.

“Piesa “Memories” vorbeste despre nostalgia primilor fiori ai dragostei, care pot aparea la orice varsta, iar mai tarziu fiecare dintre noi isi aduce aminte cu bucurie despre aceasta perioada din viata lor”, a mai spus Nicole Cherry.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Elena David

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here