Noni revine cu o piesa noua, “Agapi Mou”

0
1,314 vizualizari

Noni revine cu o piesa noua, "Agapi Mou"

Nu am mai auzit mai nimic de ceva vreme de Noni dar iata ca artistul nu renunta la marea sa dragoste, muzica si incearca o revenire in prima linie a industriei muzicale romanesti cu un single nou, nout. “Agapi mou” este o piesa lucrata chiar de catre Noni alaturi de Shatyr si Criss Yann, Sindrum Media fiind studioul de productie si inregistrari.

“Pentru Agapi Mou”” m-am inspirat din viata personala, insa m-a ajutat foarte mult in a compune si atmosfera din noua echipa, Sindrum Media. Mi-am regasit energia pentru compozitie si sper ca asta sa fie cat se poate de vizibil de acum inainte. Sper ca “Agapi Mou” sa intre si in atentia radiourilor, incepand cu toamna aceasta atat nationale cat si internationale. Chiar sunt curios ce Feedback primeste piesa”. a spus Noni referindu-se la noul single.

Noni revine cu o piesa noua, "Agapi Mou"

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here