“Not a Christmas Song” este primul single oficial promovat de pe “Not a Christmas Album” al lui Daniel Lazar

0
1,072 vizualizari

"Not a Christmas Song" este primul single oficial promovat de pe "Not a Christmas Album" al lui Daniel Lazar

Not a Christmas Song este prima piesa pe care am ascultat-o de pe “Not a Christmas Album”. A fost urcata online cu doar cateva zile inainte de Craciun, anul trecut, si datorita feedback-ului excelent Daniel Lazar a ales sa amane un pic lansarea albumului si sa o promoveze ca si single anul acesta. In perioada urmatoare, piesa va beneficia de o campanie si pe tv, varianta pe care o vom vedea si o vom asculta fiind cea “live acoustic”. Daniel se pregateste si pentru filmarea unui videoclip pentru acest track, pentru care a lucrat chiar el un scenariu, o nebunie totala, ca sa nu se indeparteze foarte mult de povestea piesei:

“”Not a Christmas Song” poate fi luata si ca o piesa “de sezon” insa nu este in nici un caz o piesa de Craciun in sensul melodiilor cu care ne-am obisnuit. Este o poveste alternativa inchipuita in ideea in care Mosul gaseste pe masuta de langa brad orice altceva mai putin pahare cu lapte sau prajiturele. M-am gandit sa filmez si un videoclip pentru aceasta piesa. Nu o sa urmam in amanunte povestea versurilor. Vom vedea ce o sa iasa. Publicului meu o sa ii placa concluzia cu siguranta. Speram ca de data aceasta sa le placa si celor de la CNA.

http://www.youtube.com/watch?v=loSopTuGRU8

Sursa: Comunicat de Presa PrManagement.Ro / Ana Maria Andronache

"Not a Christmas Song" este primul single oficial promovat de pe "Not a Christmas Album" al lui Daniel Lazar

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here