Numai la doi – Povestea

1,403 vizualizari

Numai la doi - Povestea

Vunk a lansat astazi un documentar de 2 minute si jumatate cu istoria piesei “Numai la doi” – o colaborare exceptionala cu Andra. Filmul este realizat ca un puzzle in care se intrepatrund reactiile si raspunsurile tuturor celor implicati in proiect intr-o forma foarte dinamica si amuzanta, surprinzand astfel intr-un mod inedit atmosfera din interiorul echipei.

In film, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, povesteste despre istoria personala care l-a inspirat sa scrie piesa, Gabriel Maga, chitaristul trupei ii da replica “cine nu se simte vinovat, sa dea primul cu piatra”, celalalt chitarist – Bogdan Crucianu – rade cu subinteles la replicile colegilor, iar Nicu Sarghea – tobosarul – militeaza pentru fidelitate.

Andra povesteste despre cum a inceput colaborarea cu Vunk, iar regizorul clipului piesei Numai la doi, Florin Botea, despre cat de greu i-a fost sa puna pe ecran o poveste de dragoste care sa nu-l supere foarte mult pe sotul Andrei, Catalin Maruta.

Cu acest minidocumentar, Vunk continua seria de filme prin care fanii afla povestile din spatele cantecelor, trupa realizand productii similare pentru toate lansarile din 2013. Single-ul “Numai la doi” a fost lansat in urma cu o saptamana si este deja in difuzare la toate marile statii de radio.

Cantecul care este o declaratie de dragoste si de repros, dar si un indemn la avea curaj in iubire si a iesi dintr-o relatie atunci cand lucrurile nu mai merg cum trebuie, face parte din albumul “Nu scapa nimeni” lansat in 2012 si va putea fi ascultat live in formula Vunk si Andra la concertul pe care trupa il are la Hard Rock Cafe pe 6 martie. La doar cateva zile de la lansarea “Numai la doi“, pe site-urile de specialitate piesa este considerata un imn al indragostitilor din 2014, dar si candidatul cel mai serios pentru hitul romanesc al acestei primaveri.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here