“O cariera inceputa pe baza unui scandal se va termina la fel.”

0
1,243 vizualizari

"O cariera inceputa pe baza unui scandal se va termina la fel."

Si-a inceput cariera muzicala in 2005 alaturi de Mona, Lisa si Lora, impreuna formand proiectul muzical lansat de Marius Moga, Wassabi. Dupa patru ani senzationali, plini de succes, cele patru fete au luat-o pe cai diferite, Veronika ramanand cunoscuta ca “Mulatra din Wassabi”.

De curand, artista a acordat un interviu site-ului Ziare.com, in care ne vorbeste despre cum reuseste sa isi imparta timpul intre viata personala si cariera, cat si despre noul proiect alaturi de Julian M. Intrebata daca o cariera inceputa pe baza unui scandal, are vreo sansa de reusita, Veronika a raspuns franc: „ Depinde de strategia pe care o aplica oamenii din spatele artistului si cum vor ei sa fie perceputi de public.  De obicei, o cariera inceputa pe baza unui scandal, tind sa cred ca se va termina la fel.”

Fiind o femeie frumoasa, Veronika a fost rugata sa ne impartaseasca cateva din secretele ei de infrumusetare: „Incerc sa ma pastrez cat mai naturala, pentru ca ma uit la mama si sora mea care arata senzational si nu consider ca am  nevoie de creme si artificii de infrumusetare deosebite.”

Cat despre cea mai noua colaborare a sa cu Julian M, artista delcara: „ Cu Julian M ma stiu de cativa ani, de pe vemea cand Wassabi era backing vocals-ul trupei Morandi. Am acceptat pentru ca mi-a placut viziunea fresh si ideile deosebite pe care le avea. Pe deasupra, este un om foarte cool cu care fac o echipa foarte buna.”

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here