O piesa compusa si cantata de Loredana Groza face parte din coloana sonora a unui renumit serial american

0
1,170 vizualizari

O piesa compusa si cantata de Loredana Groza face parte din coloana sonora a unui renumit serial american

Producatorii serialului american “Hart of Dixie”, transmis pe CW Network au ales o piesa compusa si cantata de Loredana Groza, pentru a aparea pe coloana sonora a episodului cu nr 8.  In spatele noii productii americane, ce o are in rol principal feminin pe actrita Rachel Bilson,  sta aceeasi echipa ce a realizat si celebrul serial Gossip Girl. Cantecul Loredanei are o poveste deosebita, aceasta a inregistrat-o dupa ce a visat-o.

“Povestea ascestei piese este una foarte draguta, pentru ca ea s-a nascut in urma unui vis. E drept ca dimineata nu am reusit sa retin decat. o singura secventa muzicala din tot cantecul dar a fost deajuns ca de la acea tema sa construiesc o piesa. Am inregistrat o la New York impreuna cu Jeremy Adelman si am numit-o Boom Boom Boom. Piesa este dance cu accente de dub step.  Partea si mai frumoasa e ca producatorilor le a placut ideea mea si au hotarat sa introduca piesa in coloana sonora a unuia dintre episoade.” ne-a declarat artista.

In ultima perioada, Loredana se imparte intre numeroase proiecte, acesta fiind unul dintre antrenorii show-ului “Vocea Romaniei” de la Pro tv, dar isi aloca destul timp si proiectelor sale muzicale,  despre care  le poveste fanilor,  pe pagina sa oficiala de facebook.

Sursa: Comunicat de Presa Alina Buleanu / Media Pro Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here