One lanseaza “Run for love”, noul single

0
1,381 vizualizari

One lanseaza "Run for love", noul single

Criss si Vlad, cei doi indragostiti din trupa One, au pregatit un cadou special tuturor celor care se iubesc, cu ocazia Zilei Indragostitilor! Cel mai indragit cuplu de tineri din Romania va lansa maine un nou single, “Run for love”, impreuna cu Media Pro Music. “Run for love”, compus de John Puzzle, este un single plin de iubire si optimism. “Noua noastra piesa vorbeste despre fericirea si libertatea pe care o simti cand iubesti. Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume, iar noi il traim in fiecare zi”, au spus Criss si Vlad.

Noua piesa este extrasa de pe albumul de debut al trupei One, “Aprinde un vis”, un material discografic ce contine noua piese originale, precum primul lor single, “Un nou inceput”, “Till the end of time” (by Play and Win), “Down Down”, “Aprinde un vis”, sau “Only lie”.

Desi sunt impreuna de aproape doi ani, Criss si Vlad sunt mai indragostiti ca niciodata. Cei doi isi petrec impreuna aproape fiecare zi, la repetitii sau la scoala TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Criss urmeaza cursurile de Prezentator TV, unde o are ca profesor pe Teo Trandafir si a fost acceptata cu dispensa de varsta, pentru ca tanara are doar 17 ani si jumatate, iar lectiile sunt special create pentru cei peste 18 ani. Vlad s-a inscris la cursurile de Productie, Regie, Scenariu, unde ii are ca profesori pe Alma Bacula, Ducu Ion, Alex Fotea, Iulia Rugina, Radu Grigore si Ruxandra Ion. Si pentru ca Criss nu poate sta prea mult timp departe de iubitul sau, a inceput si ea sa participe la lectii!

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here