Otilia si “Bilionera”, de 10 saptamani numarul 1 si in Grecia

0
1,319 vizualizari

Otilia si "Bilionera", de 10 saptamani numarul 1 si in Grecia

“Bilionera”, hitul Otiliei este de 10 saptamani locul 1 in toate tourile radio grecesti. Otilia a fost intampinata de mii de fani la cel mai recent concert sustinut in Grecia, confirmand inca o data pozitia puternica in industria muzicala greceasca.

“La nivel mondial parteneri puternici precum “Kontor Records” Germania s-au alaturat proiectului “Otilia” fiind foarte increzatori in reusita sa la nivel global” a declarat managerul Otiliei Ionut Bejinariu. In Turcia, Otilia e de-a dreptul venerata ocupand locul 1 timp de 12 saptamani, iar colaborarea cu celebrul cantaret de origina turca Serdar Ortaç este pe cale sa apara.

De la saptamana la saptamana piesa “Bilionera” acumuleaza milioane de vizualizari pe Youtube depasind de mult timp suma de 50 milioane pe canalul oficial al casei de discuri “JHaps Records”, casa ce apara exclusiv interesele Otiliei.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here