Ovi si Paula Seling, in topul preferintelor publicului francez

0
1,184 vizualizari

Ovi si Paula Seling, in topul preferintelor publicului francez

Ovi a fost cel care a facut si primele declaratii, referitoare la participarea acestuia la concursul muzical Eurovision 2014. Are planuri mari alaturi de Paula Seling, iar cei doi promit ca vor aduce marele trofeu la noi in tara. Si pentru ca lucrurile nu au stagnat deloc, artistul a compus si produs piesa “Miracle“, pe care au si lansat-o, de curand, ca fiind castigatoare.

Reactiile nu au intarziat sa apara, drept pentru care tot mai multi compozitori au promis sustinerea lor. Cel mai mare club Eurovision din Danemarca, tara gazda a Eurovision 214, si-a indreptat atentia catre artistii nostri si i-au asigurat de voturile lor. De aceasta data, cei din Franta au organizat un concurs, cu toate piesele inscrise anul acesta, la concurs. EFR – Eurovision Radio Franta i-a pozitionat pe Ovi si Paula Seling pe prima pozitie in topul preferintelor publicului francez.

Se pare ca “Miracle” are toate sansele sa castige selectiana nationala si sa faca o impresie buna la Copenhaga.

Ovi si Paula Seling vor intra in competitia Eurovision 2014 Selectia Nationala cu piesa “Miracle”, pe data de 1 martie.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here