Pepe a castigat “Best Boys Act” la Romanian Top Hits Bacau 2013

0
1,943 vizualizari

Pepe a castigat "Best Boys Act" la Romanian Top Hits Bacau 2013

La sfarsitul saptamanii trecute, pe 2 si 3 august a avut loc in Bacau gala de decernare a premiilor “Romanian Top Hits 2013”, un eveniment devenit deja o traditie, ce desemneaza cei mai buni artisti din Industria Muzicala Romaneasca. Pepe a avut doua nominalizari si anume Best Boys Act si Best Live Act iar in urma voturilor publicului si al fanilor a fost desemnat castigator al celei dintai dintre categoriile amintite, o sectiune in care “a concurat” alaturi de Directia 5, Cargo, Cristi Minculescu si Trooper.

Si pentru ca seara sa fie cu adevarat excelenta, Pepe a urcat pe scena Romanian Top Hits unde a cantat alaturi de bacauani trei dintre cele mai cunoscute piese ale sale: “Imi face o deosebita placere sa ma intorc in Bacau. Timp de mai bine de o luna Bacaul a fost casa mea pentru ca aici au fost platourile de filmare pentru Splash! Vedete la Apa. Regasesc de fiecare data acelasi oras frumos, aceiasi oameni primitori si un public extrem de cald … Iar vineri seara, am cantat impreuna, ne-am simtit bine impreuna si am mai fost si premiati pentru ca cea mai mare parte din acest premiu primit se datoreaza si lor … fanilor, publicului … A fost o seara frumoasa pe care trebuie sa o mai repetam cumva, candva, cat de curand J.”

Sursa: Comunicat de Presa PrManagement.Ro

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here