Pepe este favorit inca din prima editiei a noului sezon la Dansez pentru Tine

1
1,757 vizualizari

Pepe a fost fara doar si poate revelatia primei seri a noului sezon de la Dansez pentru Tine. Aproape toate ziarele au laudat prestatia artistului pentru ca aproape nimeni nu astepta o astfel de evolutie pe scena emisiunii. In ultimele luni, Pepe s-a pus serios pe treaba, a bifat extrem de multe ore de repetitie si antrenamente si acest lucru s-a vazut. In prima seara de la Dansez pentru tine, Pepe, partenera lui, Andreea Toma dar si coregraful echipei, Doina Botis au terminat pe locul intai dupa ce au bifat si primul 10 din concurs.

Urmeaza alte seri grele insa Pepe si Andreea par sa fie foarte pregatiti pentru a le face fata cu brio. Artistul este intr-o forma exceptionala si are un sprijin extraordinar din partea prietenilor dar si a fanilor … mesajele de pe pagina oficiala de facebook stand marturie acestui lucru. Pepe recunoaste printr-o postare ca mare parte din forta interioara pe care o afiseaza o primeste de la oamenii care ii scriu:

Va multumesc mult, mult de tot pentru tot, pentru incurajari, pentru felicitari, pentru sfaturi, pentru … tot. Incerc cat de mult pot sa ma ridic la nivelul asteptarilor voastre si sper sa nu va dezamagesc nici in editiile viitoare. Va multumesc inca o data pentru ca sunteti alaturi de mine …

Pepe o va lua de la inceput cu alte doua noi stiluri de dans, saptamana viitoare, de la 20.30, la Pro TV. Mai multe detalii, informatii dar si videoclipuri sunt afisate pe pagina echipei de pe site-ul ProTV-ului dar si pe site-ul oficial al artistului.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here